Prima pagină » Beauty review | Emulsiile hidratante Xerolys

Beauty review | Emulsiile hidratante Xerolys

Emulsii hidratante Xerolys

Săptămânile trecute am primit spre testare emulsiile hidratante și relipidifiante de la Lysaskin Laboratoires, din partea Buzzstore și Magnifique Skin. Având o piele destul de uscată, m-au cucerit de la prima privire și am avut așteptări foarte ridicate.

Cele două loțiuni pe care le-am primit fac parte din gama Xerolys, o gamă special concepută pentru nevoile persoanelor cu o piele uscată, îmbătrânită și deshidratată. Una dintre ele conține 5% uree și este mai potrivită pentru persoanele cu piele normală sau cu tendință de uscare, iar cealaltă care conține 10% uree e mai potrivită pentru persoanele cu piele uscată, dermatită, prurit senil sau alte astfel de afecțiuni.

Ce conțin emulsiile hidratante de la Lysaskin Laboratoires?

Ambele loțiuni conțin ingrediente atent selecționate precum uree, glicerină, unt de shea, ulei de jojoba și ulei din sâmburi de caise. Ele promit să reducă evaporarea apei din epiderm și să hrănească stratul cornos al pielii, cât și să reducă mâncărimea. Mirosul este unul plăcut, subtil, pentru că emulsiile sunt de tip ulei în apă, ușor parfumate, pentru a nu irita pielea.

Ce rezultate am observat?

Am folosit deja aceste loțiuni timp de două săptămâni, însă am văzut efecte chiar de la prima utilizare. Pielea mea este mult mai fină și mai hidratată, chiar dacă nu reușesc să-mi amintesc să le folosesc zilnic. Pentru mine am păstrat emulsia cu 5% uree, iar mamei, care are pielea mult mai uscată, i-am oferit-o pe cea cu 10% uree. S-a declarat și ea foarte încântată de rezultatul pe care emulsia l-a avut asupra mâinilor ei uscate și crăpate, așa că vom continua amândouă să folosim produsele Lysaskin.

Emulsiile hidratante pentru picioare catifelate

Vă recomand și vouă să încercați aceste emulsii hidratante, mai ales dacă aveți o piele uscată. Eu mă declar foarte mulțumită de aceste produse, așa că pot doar să le recomand cu toată căldura și sper să vă fie și vouă de folos.

Cu drag,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*