eu sunt Estera

Bună! Eu sunt Estera și bine ai venit pe blogul meu! Aici vei găsi rețete delicioase de preparate bazate pe plante, dar și alte lucruri care mă pasionează, precum călătoriile, îngrijirea personală și cărțile.

Mereu mi-a plăcut să gătesc. Țin minte cum eram mereu în bucătărie când mama sau sora mea pregăteau ceva, iar pe la vârsta de 10 ani am început cu primele mele preparate: checul marmorat și clătitele. Ulterior, am devenit pasionată de emisiuni de gătit, cărți de bucate și canale de Youtube cu deserturi, așa că am început să experimentez tot mai mult.

Ideea unui blog culinar m-a tentat de-a lungul timpului, însă am tot amânat-o din varii motive. Totuși, în 2020 am început să împărtășesc rețete pe pagina mea de Instagam și să cresc o mică comunitate de oameni pasionați de bucătărie. Tot 2020 e anul în care am adoptat o alimentație bazată pe plante, așa că rețetele pe care le veți găsi aici sunt exclusiv adaptate acestui stil de viață.

Ce vei găsi pe acest blog?

Scopul meu este ca prin intermediul acestui blog să vă încurajez să încercați preparate și ingrediente noi, să experimentați în bucătărie și să vă bucurați de rezultatele muncii voastre. Consider că orice persoană poate învăța să gătească, așa că majoritatea rețetelor vor fi simple și accesibile tuturor. De asemenea, aceste rețete nu sunt doar pentru vegani, ci pentru toți cei care doresc să consume mai multe alimente nutritive și să contribuie la bunăstarea mediului înconjurător, fără a renunța la preparate delicioase.

De asemenea, pe lângă rețete, aici veți mai găsi inspirație din alte domenii care mă pasionează, precum călătoriile, frumusețea și moda sau chiar cărțile. Îmi doresc să împărtășesc cu voi o părticică din viața mea și sper din suflet ca informațiile pe care le veți regăsi pe acest blog să vă fie utile.

Pe lângă blog, mă puteți găsi de asemenea și pe Instagram, Facebook , Pinterest și TikTok.

Cu drag,

signature