Prima pagină » Beauty Review| Testez produsele Novophane 
Review Novophane

Beauty Review| Testez produsele Novophane 

Produsele Novophane

În urmă cu câteva săptămâni am primit de la Buzzstore un colet cu produsele Novophane de la laboratoarele ACM. Am tot auzit de produsele Novophane în mediul online, așa că eram tare intrigată să aflu despre ce e vorba și să le testez.

În cutia pe care am primit-o se afla o altă cutie, mai micuță, cu niște capsule care conțin suplimente alimentare ce promit să contribuie la frumusețea unghiilor și a părului, un flacon de șampon energizant de 200ml și cinci alte flacoane de 100ml pe care le-am împărțit cu prietenele mele, pentru a se bucura și ele de acest șampon.

Ce conțin produsele Novophane?

Ingredientele acestor produse sunt unele atent selecționate, atât capsulele, cât și șamponul conținând o multitudine de vitamine și minerale. O să enumăr aici doar fierul, magneziul, vitaminele B5 și B6, zincul, riboflaina, dar lista e mult mai lungă. Dacă cele 7 vitamine din capsule acționează în interior, șamponul energizant acționează la exterior, promițând să curețe delicat scalpul, fără a-l usca, să stimuleze creșterea și rezistența părului și să protejeze de agresiunile externe zilnice.

Ce rezultate am avut după ce am utilizat aceste produse?

Pentru mine aceste produse au fost salvatoare. Niciodată nu am avut eu unghii foarte rezistente, dimpotrivă, erau casante și mereu se rupeau dacă depășeau o anumită lungime, iar părul prefera să stea mai mult pe podea decât în cap 🙂 . Dar, de când mi-am decolorat părul, acesta cădea mai mult ca oricând, iar firele erau foarte subțiri.

În prezent folosesc produsele Novophane de aproape o lună și sunt foarte încântată de efectul lor. Părul cade în continuare, însă cantitatea s-a redus, iar șamponul îl curăță în profunzime fără să fie nevoie de o cantitate mare. La nivelul unghiilor însă am observat cele mai mari diferențe, pentru că nu se mai rup la fel ca înainte. Nici măcar nu se mai exfoliază! Așa că plănuiesc să continui administrarea acestor capsule timp de 3 luni, așa cum e recomandat pe ambalaj.

Dacă și voi știți că aveți anumite deficiențe de nutrienți care nu permit părului și unghiilor voastre să se dezvolte așa cum ar trebui, vă recomand cu mare drag gama Novophane!

Sper că acest review v-a fost de folos,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*